8. jul, 2018

Jeg er så utgjort fornøyd med studioinnspillinga!! Vi har spilt inn 6 sanger, på 1,2,3!! Sammenlignet med forrige runde i studio, vet jeg mer om hva jeg vil denne gangen, og jeg har kanskje blitt en tryggere sanger.

Det har vært en fryd å jobbe samme med søskenbarnet mitt, Sven Nørsett, som jeg ikke kjente i det hele tatt før jeg begynte å samarbeide om musikk med ham for et par år siden. Sven har et mer teoretisk hode enn meg, med faglig kunnskap om både ditt og datt, men vi møtes og kommuniserer godt likevel gjennom musikken. Etter tida med ham, tror jeg at det ligger en del genetiske føringer for hvordan vi opplever musikk. For vi er så like, at vi må le innimellom!

Åge Fossum er studiomannen vår. Han bor på Sunndalsøra og har et koselig hjemmestudio i garasjen sin. Om det er et hjemmestudio, er det ikke et studio å kimse av! Det har alt mulig av utstyr og egnede rom. Åge er også en erfaren og kunnskapsrik mann innen musikk, og det aller beste ved ham, er at han er åpen, raus og ydmyk, og at han lytter til oss musikere. Det har rett og slett gått som en drøm hele greia!!

Nå gleder vi oss veldig til å slippe sangene våre, én etter én fra høsten av!!!