3. aug, 2017

Takk for oppmuntringa, folkens!


Sangen min er på RADIO!! På P1, NRK Møre og Romsdal :) Målet mitt er nådd. Det er en utrolig følelse og jeg tar det som et bevis på at ting kan ordne seg dersom man vil nok og tror nok. Neste mål må være å krysse fylkesgrensa og nå ut til det norske folk.

Jeg har ingen erfaring fra bransjen og startet på scratch ved å skaffe meg kontakter via facebook. Sangene mine har blitt til i sofaen min. Folk sender melodier eller komp, og jeg setter dem sammen til tekstene mine derfra. Det å få tilsendt melodier er det morsomste jeg vet, høre potensiale, redigere og samarbeide med alle de flinke folkene, som jeg blir kjent med etter hvert. 

Det aller beste med prosessen, er at jeg har blitt uredd, så og si.Jeg er ikke redd for at jeg holder på med noe dårlig, jeg er ikke redd for at noen skal synes at musikken min er teit og laber. Så lenge jeg liker det jeg holder på med , og formidler tekster som er sanne og meningsfylte for meg, er jeg lykkelig.

Jeg vil takke alle som har støttet meg, på tross av min uerfarenhet, som har ønsket meg vel og oppmuntret meg. Jeg vil takke dere som har lest eller hørt tekstene mine og som kommer til meg med egne historier. Vi har alle vårt, og det er fint å dele <3